Företaget

Om oss – Allerskog & Krantz

När Allerskog & Krantz 1981 satte igång som byggnadsföretag så låg fokusen på utbyggnader. Vi samlade snabbt på oss ett gott rykte, och erfarenheten av stora och små projekt växte. Sedan  för mer än 30 år sedan så har noggrannhet och pålitlighet blivit vårt signum. Vi möter dig som kund där du befinner dig just nu  och vi talar ett språk som du kan förstå. Tillsammans så tar vi fram en plan som passar din plånbok och smak så att drömmen om renovering, nybyggnation eller ny trädgård äntligen kan få bli sann.

Kvalitet för framtiden

Vi vet att våra jobb blir våra bästa visitkort. Därför så jobbar vi alltid med framtiden i tanke. Detta kommer du att märka då vi börjar tala om ditt projekt för att besluta om hur det ska genomföras och med vilka material. Vi vill att du ska trivas i ditt nya eller renoverade hem så därför så ser vi till att du är medveten om hur detta kan uppnås. Med rätt teknik och bästa byggvaror så kan vi se till att högsta kvalitet uppnås.

Med dränering kan vi hjälpa dig att skydda din husgrund och ditt hus från fukt och problem med översvämningar. Dränering innebär förstås att man måste gräva upp en god bit av tomten. Vi ser detta som ett ypperligt tillfälle att ge husgrunden nytt liv med ny färg och reparation av eventuella sprickor. Vi kan även hjälpa dig att få trädgården att bli så fin som den var då arbetet satte igång. Många gånger så kan markarbete vara det som gör att man äntligen utformar sin drömträdgård då det ändå ska grävas och göras om.

Blir det klart i tid?

Det här är en fråga som nästan varenda kund ställer då vi kommit fram till vad som ska göras och hur det ska göras. Det är en viktig fråga för då man bygger en brygga, ett gästhus eller uteplats så vill man förstås veta om den blir klar lagom till båtsäsongen och till Moster Annas besök. Allerskog & Krantz gör  allt för att byggen, markarbeten och renoveringar ska bli klara i tid. Detta betyder till exempel att vi numera tillhandahåller entreprenadtjänster som schaktning och grävning så att vi inte behöver sakta ned arbetsprocessen i väntan på viktiga maskiner och kunniga förare.

Allt detta drar du som kund stor nytta av så vi välkomnar dig till ett första samtal om den förändring som du går och drömmer om just nu…